Honden- en kattentrimsalon Petra Klein

lucca

Honden

BEHANDELING

Wij vertrouwen erop dat u uw hond goed heeft uitgelaten voordat u hem bij ons brengt: doorgaans verblijft hij enkele uren in onze salon en het zou jammer zijn als hij per ongeluk iets zou doen. Tevens vertrouwen wij erop dat u ons informeert indien uw hond loops is: dit kan hinderlijk zijn voor de aanwezige reuen en komt de hygiëne in onze salon niet ten goede. Afhankelijk van het vachttype van uw hond wordt deze eerst uitgeborsteld, “voorgewerkt” (eventueel ontklitten, plukken, effileren, scheren), de nagels worden (indien nodig) geknipt, het gebit gereinigd, de oren nagekeken en (indien nodig) schoongemaakt, de anaalklieren nagekeken en uw hond gecontroleerd op eventuele vlooien/teken. Vervolgens gaat uw hond in bad, waar hij met een aangepaste shampoo wordt gewassen. Na het föhnen wordt uw hond “nagewerkt”: afhankelijk van het vachttype geknipt, geplukt, geschoren, geëffileerd en geborsteld. Na de behandeling ontvangt u van ons een rapport, waarin u precies kunt nalezen wat er met uw hond is gebeurd en waarin wij eventuele opmerkingen met betrekking tot de conditie van uw hond vermelden.

HOE MAAK IK EEN AFSPRAAK VOOR MIJN HOND

Wij werken uitsluitend op afspraak: deze kunt u telefonisch maken, per mail of persoonlijk in onze trimsalon (aanwezig op dinsdag t/m vrijdag). U dient er rekening mee te houden dat de gemiddelde wachttijd circa 3 tot 5 weken bedraagt. Wij raden dan ook aan om bij het afhalen van uw hond direct een vervolg afspraak te maken, dit om teleurstelling te voorkomen. Omdat wij op afspraak werken reserveren wij tijd voor uw hond. Deze tijd wordt zorgvuldig ingepland en afgestemd op uw hond. Daarom zien wij ons genoodzaakt afspraken die niet tijdig worden geannuleerd (minimaal 24 uur van tevoren) in rekening te brengen. Wij rekenen op uw begrip hiervoor. Bij het afgeven van uw hond houden wij - voor zover de vacht en de conditie van de hond dit toelaten - rekening met uw wensen ten aanzien van behandeling en model. Graag vernemen wij van u of uw hond “speciale” aandacht vereist (epilepsie, heup problemen, loopsheid of andere belangrijke zaken).

WAT BIEDEN WIJ NOG MEER

Ook als uw hond nog niet aan een behandeling toe is of zelfs wanneer u helemaal geen hond heeft kunt u bij ons terecht! Wij adviseren u graag over de keuze qua ras, voeding, vachtverzorging, pensions, hondenscholen, rasverenigingen, enzovoorts. Ook kunt u bij ons terecht voor borstels, kammen, tekentangen, vachtverzorgingsproducten, anti-parasitaire middelen, wormenkuren ,shampoos, riemen, halsbanden etc.....Dit is overigens allemaal via de webshop te verkrijgen. Zeker het bekijken waard!
Voor diverse foto`s van honden kunt u op de facebookpagina terecht welke up to date wordt gehouden

Honden & Kattenverzorgingspraktijk Petra Klein
Voorstraat 59
2251 BM Voorschoten
Telefoon: 070-3476299

trimsalon@trimsalonpetraklein.nl
FB3
VVTN